23 septembrie 2023

Iarna e abia la inceput, inca mai iesi imbracat in haine groase si ai tot corpul acoperit, insa asta nu te opreste sa iti faci planuri pentru la vara, cand vei putea sa te bucuri de soare si de plaja, de temperaturi placute. Si odata cu temperaturile mai mari vei avea expuse din ce in ce mai multe zone ale corpului. 

Daca nu vrei sa te ia prin surprindere vara si iti doresti sa arati cat mai bine la plaja, doar in slip, costum de baie barbatesc, e cazul sa te gandesti inca de pe acum la epilare. Epilarile definitive cu laser functioneaza foarte bine si la barbati, nu sunt doar pentru reprezentantele sexului frumos, rata de succes masurata in procente este de 75%-90% in functie de firele de par si de culoarea pielii, de pilozitate. 

Pentru ca va fi nevoie de cel putin 6 sedinte la 6-8 saptamani perioada intre ele ar fi bine sa incepi din primavara cu epilarea la salon ca sa ai rezultate excelente fix cand incepe perioada concediilor. Cu cat te prezinti mai devreme la salon, cu atat vei avea un corp care arata foarte bine cand vei merge prima data la plaja sau la piscina, bazin, de ce nu.

O epilare definitiva barbati Braşov necesita, ca si in cazul femeilor, parcurgerea mai multor etape. In prima faza afli ce trebuie sa faci pentru a putea sa obtii rezultatele dorite in cazul epilarilor. De exemplu, trebuie sa te razi in zona de epilat cu o seara inainte, nu folosesti creme depilatoare si orice alte tipuri de aparate care ar putea irita zona si ar smulge firele de par inainte de astfel de epilari.

Cand ai bifat toata lista primita de la salon poti sa te programezi si sa astepti sa vina ziua si ora pentru a incepe cu prima sedinta. O consiliere si o discutie cu personalul medical de acolo iti va garanta ca orice epilare definitiva laser barbati Braşov va veni la pachet cu relaxare si confort sporit. Nu va fi dureroasa epilarea, aparatele au si sisteme de racire, sunt si creme ce pot fi folosite in timpul epilarilor daca esti mai sensibil.

Dupa prima sedinta vei vedea efectele partiale ale epilarii definitive cu laser, vei repeta sedintele de epilare pana cand zona de epilat va ajunge sa aiba cat mai putine fire de par. Parul care totusi mai ramane va fi ca un puf, greu de observat si usor de intretinut.

Numarul de sedinte poate fi si mai mare de 6 daca ai pilozitate mai multa, par mai des, contrast slab intre piele si firele de par. Doar personalul de la salon va stabili clar cate sedinte vei avea nevoie dupa ce va observa parul si zona de epilat si va vedea ce setari poate face laserului cu trei lungimi de unda de ultima generatie. Epilarile definitive cu laser pentru barbati vor fi recomandate celor care vor sa arate bine, dar si celor care lucreaza in diverse domenii in care imaginea lor si aspectul fizic conteaza enorm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *