23 septembrie 2023

Foarte multa lume isi doreste sa se epileze definitiv cu laser in ziua de astazi, insa putini sunt cei care pot sa mearga la salon si sa aiba cele mai bune rezultate. De ce? Pentru ca epilarile definitive nu sunt potrivite pentru toata lumea. Lucrurile se complica si mai mult in cazul barbatilor, unde firele de par sunt diferite de ale femeilor, unde culoarea firelor de par este diferita si ea si contrastul in raport cu pielea nu este chiar cel mai bun de fiecare data.

Dar cum iti dai seama daca epilarea definitiva cu laser este pentru tine sau nu? E foarte simplu. Sa luam exemplul barbatilor. Ca sa poti beneficia de o epilare definitiva barbati Bucureşti, intr-un salon cu experienta si aparatura de ultima generatie, laserul cu trei lungimi de unda, trebuie sa analizezi cu atentie pilozitatea si sa vezi daca exista sau nu un contrast intre naunta pielii si cea a firului de par. 

Daca avem un contrast mare, atunci cu siguranta putem sa mergem la salon si sa incepem sedintele de epilare definitiva cu laser. In schimb, daca avem fire de par cu o culoare prea deschisa, alba, roscata, rezultatele epilarilor definitive la barbati vor fi mult mai slabe si numarul de sedinte va fi mult mai mare.

Esti barbat si ai parul saten, brunet, ten deschis la culoare, neutru, ai noroc, epilarile definitive cu laser vor functiona excelent in cazul tau si in 6 sedinte la 6-8 saptamani perioada intre ele vei avea mai putin par corporal si mai putine probleme legate de estetica ta corporala. Si la barbati putem discuta despre dezechilibre hormonale, asa ca daca le ai nu vei putea sa obtii rezultatele dorite in cazul in care apelezi la o epilare definitiva barbati Bucureşti.

Epilarea cu laser definivita nu e potrivita pentru tine daca nu suporti astfel de proceduri, daca ai infectii nivelul pielii, probleme cu pielea, daca ai facut sau faci diverse tratamente in care e contraindicat sa mergi la salon pentru epilari. E recomandat sa informezi personalul din salon inainte de solicita epilarile, dar si medicul tau pentru a lua cea mai buna decizie pentru tine si pana la urma pentru sanatatea ta.

Specialistii cu experienta in epilarile definitive vor analiza tipul pielii, culoarea, grosimea firelor de par, sensibilitatea pielii, se vor personaliza tratamentele si va rezulta asa o piele catifelata, neteda, mai frumoasa si mai usor de ingrijit. Rezultatele epilarilor vor depinde mereu si de fiecare individ in parte-in cazul barbatilor avem rata de succes exprimata procentual de 75%-90%, cu variatiile de rigoare din motivul invocat anterior.

Toate zonele corporale care se pot epila la femei se pot epila si la barbati, cele mai multe solicitari venind insa la barbati pentru epilari definitive in zona spatelui, abdomen, brate, picioare, pectorali, umeri, zona intima. Fiecare salon de infrumusetare va oferi si consiliere si sedinte pentru testarea eficientei aparaturii utilizate si efectelor epilarilor definitive cu laser la barbati. In urma lor se vor lua cele mai bune decizii pentru un tratament adecvat si personalizat pentru fiecare barbat care trece pragul salonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *