23 septembrie 2023

De ani buni saloanele de infrumusetare au introdus in ofertele lor si epilarile definitive cu laser pentru barbati. Asta inseamna ca si domnii pot sa beneficieze de servicii de calitate si de epilari definitive exact ca in cazul doamnelor si domnisoarelor. 

Desi eficienta epilarilor definitive poate fi ceva mai mica decat in cazul femeilor, pentru ca barbatii au fire de par diferite de ale doamnelor, par corporal mai mult si cu alte caracteristici, la finalul sedintelor de epilare definitiva barbati Bucureşti rezultatele vor fi la fel de bune. Epilarea cu laser la barbati are o rata de succes de 75%-90% indiferent de zona epilata, insa aceasta poate varia in functie de fiecare individ in parte, de pilozitate sau de culoarea parului.

In cazul femeilor pregatirile pentru epilarile definitive cu laser la salon sunt ceva mai complexe si presupun o perioda, 21 de zile, in care se evita epilarile cu ceara sau orice fel de metode ce presupun smulgerea firelor de par, cremele depilatoare cu 7 zile inainte, decolorarile firelor de par, bronzul intens, creme autobronzante aplicate cu 7 zile inainte. La barbati pregatirea pentru sedintele de epilare definitiva e mai simpla.

Ce ai de facut ca sa ai rezultate excelente dupa epilarea definitiva barbati Bucureşti? Te razi cu aparatul de ras cu o seara inainte de sedinta pe zonele unde va avea loc epilarea cu laser, parul facial il tunzi cu un trimmer, aparat de tuns, nu folosesti creme depilatoare cu 7 zile inainte, eviti sa te bronzezi rau in zonele de epilat. Si cam asta ai de facut. Daca ai bifat toate aceste „sarcini” poti merge la sedintele de epilare definitiva cu laser fara probleme.

Si mai e un lucru important de retinut cand te pregatesti pentru epilarile definitive cu laser la salon: incearca sa intelegi ce inseamna epilare definitiva cu laser si cum functioneaza laserul, ca sa stii la ce sa te astepti. Oricum e bine sa stii ca nu te va durea procedura, nu vei simti niciun disconfort cat se foloseste laserul special pentru epilari, exista sisteme de racire, creme pentru a elimina orice fel de disconfort. 

Barbatii care sunt ceva mai sensibili si nu sunt obisnuiti cu astfel de proceduri trebuie sa discute in prealabil cu specialistii de la salon si se vor stabili fara probleme modalitati diferite de epilare definitiva, se vor calibra aparatele.

Zonele pe care le poti epila cu laser la salon sunt: axilele, spatele, bratele, picioarele, abdomenul, pectoralii, umerii, zona lombara, gatul sau ceafa si chiar si zona intima. Personalul specializat, cu experienta, va decide cate sedinte de epilarea definitiva cu laser vor fi necesare in functie si de pilozitatea constatata si de caracteristicile firelor de par. In 6 sedinte si 6-8 saptamani perioada recomandata intre ele vei scapa aproape definitiv de parul corporal din zonele vizate. Tine cont ca parul va mai ramane in zonele respective, dar va fi asemanator unui puf, aproape invizibil si foarte usor de intretinut, care nu te va mai deranja deloc. Inca dupa prima sedinta parul corporal va incepe sa dispara intr-o mica proportie, asa ca e nevoie mereu de mai multe sedinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *