23 septembrie 2023

Din momentul in care barbatii au realizat ca este foarte important modul in care arata si ca a fi barbat nu inseamna sa iti neglijesti parul corporal, epilarile in randul domnilor au inceput sa fie o procedura la ordinea zilei. Da, poate suna ciudat sa asociezi termenul de „epilare” cu sexul masculin, insa nu e nicio noutate si nu e ceva iesit din comun ca un barbat sa isi doreasca sa scape de parul corporal in exces din anumite zone.

Stim deja ca, spre deosebire de femei, la barbati parul corporal chiar e o problema, mai ales daca ai foarte mult par si e si foarte des, creste foarte repede. Unii renunta sa isi mai faca griji si se preocupa doar de parul facial, de barba, mustata si cam atat.

Dar sunt multi barbati care si-ar dori sa arate foarte bine si sa renunte la ceea ce, uneori, este si un simbol al virilitatii si al barbatiei, parul lor corporal. Pentru toti cei care cauta sa scape rapid de firele de par si de pilozitate epilarea definitiva cu laser e solutia ideala. In loc sa te epilezi saptamanal, exact cum fac multe doamne si domnisoare, si sa vezi ca iar creste parul si parca e si mai des, si mai greu de epilat data viitoare, mai bine investesti in epilarile definitive cu laser la salon.

O epilare definitiva barbati Braşov nu costa foarte mult, ai nevoie in medie de 6 sedinte la intervale de 6-8 saptamani, rezultatele se vor vedea inca de la primele sedinte, firele de par vor disparea treptat si in locul lor va ramane un fel de puf usor de intretinut si aproape invizibil. Laserul special cu trei lungimi de unda perfect calibrat, din saloanele specializate in epilare definitiva barbati Braşov va actiona rapid si eficient, nu vei avea dureri in timpul procedurilor si vei putea sa iti reiei activitatea imediat ce ai plecat de la salon.

Epilarile definitive la barbati se vor putea realiza fara probleme in zona axilelor, pe spate, brate sau abdomen, pe picioare si pectorali, pe umeri, in zona lombara, pe gat, ceafa sau in zona inghinala. Pilozitatea si caracteristicile firelor de par, contrastul fir de par-piele va determina si numarul maxim de sedinte necesare pentru rezultate perfecte. 

Pentru epilarile in zona inghinala va fi nevoie si de personal calificat pentru procedurile respective, de gasit in majoritatea sediilor saloanelor cu experienta. Conteaza foarte mult sa ai personal specializat si poate de sex masculin pentru epilarile inghinale pentru un plus de confort si siguranta, pentru lipsa stresului in timpul epilarii definitive cu laser la barbati.

Care ar fi diferentele fata de epilarile definitive la femei? Nu exista diferente, procedurile sunt la fel. Acelasi tip de laser se foloseste, acelasi personal va opera laserul, se vor efectua acelasi tip de miscari la nivelul zonelor epilate. Difera doar perioada necesara pentru obtinerea rezultatelor dorite, mai multe sedinte asadar si rezultatele in procente obtinute intr-un final, 75%-90% daca discutam despre disparitia firelor de par pana ce s-au terminat toate sedintele de epilare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *