23 septembrie 2023

Termenul laser asociat cu epilarea definitiva pune oarecare probleme celor care vor sa apeleze la epilarile la salon. De ce? Pentru ca, in acceptia comuna, laserul e perceput ca un fascicul care poate sa taie orice, de la piele la metale si este destul de periculos. In saloanele de infrumusetare nu se foloseste acest tip de laser, pe care il intalnim mai degraba in chirurgie si in spitale, in industrie.

De la inceput trebuie sa intelegi ca laserul pentru epilari produce radiatii neionizante, care nu sunt deloc periculoase pentru piele. Laserul din saloane se foloseste pe orice fel de tip de piele si de fire de par, culoarea parului e importanta si contrastul in raport cu pielea la fel, asa ca vom avea nevoie de mai multe sedinte de epilare sau de mai putine. O epilare definitiva barbati Braşov, in salonul cu experienta, functioneaza foarte simplu.

Lumina emisa de laser ajunge la nivelul melaninei din foliculii de par, radacina firelor de par ajunge sa fie distrusa si scapam rapid de firele de par nedorite din orice zona a corpului. La barbati cererile mai multe sunt pentru zona spatelui, pentru abdomen, pectorali, brate, umeri, picioare, zona inghinala, zona lombara, ceafa, gat.

Daca discutam despre laserul pentru epilarile definitive la salon nu avem cum sa nu amintim si de lungimile de unda, de care depinde si eficienta oricarui tip de epilare definitiva barbati Braşov. Lungimea de unda Alexandrite 755nm este cea mai des folosita la epilari definitive. Tonul pielii trebuie sa fie deschis ca sa functioneze cat mai bine aparatul laser. Unde exista mai mult pigment si pielea de culoare mai inchisa se va folosi lungimea de unda Nd:YAG 1064nm, iar lungimea de unda 808nm este pentru toate fototipurile de piele.

De regula se folosesc in saloane toate cele trei lungimi de unda in tratamentele de epilare definitiva cu laser la barbati si la femei. Cu cat e parul mai inchis la culoare, cu atat vom avea nevoie de mai putine sedinte si rezultatele vor fi mai bune la final.

Cum se asigura personalul din saloane ca rezultatele obtinute vor fi mereu cele dorite de catre clienti? Inainte de orice sedinte de epilare definitiva la barbati se ofera consiliere, sedinte de test uneori pentru a se vedea cum reactioneaza firele de par, cat de bine se poate epila o anumita zona. Se va recomanda un anumit tip de epilare si o anumita lungime de unda setata la laser in functie si de istoricul medical si de sensibilitatea pielii, de sensibilitatea pacientilor. Aparatele laser se calibreaza si toate setarile sunt personalizate atunci cand incep sedintele de epilare definitiva.

Calibrarile se pot reface in functie de rezultate si de ceea ce doreste clientul. Personalul cu experienta din saloane va fi atent la toate nevoile clientilor si se va asigura ca orice fel de procedura e una confortabila si lipsita de durere. Exista sisteme de racire pentru aparate, creme si orice fel de proceduri si tehnici de folosire a aparaturii din dotare pentru rezultate excelente si clienti multumiti de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *