23 septembrie 2023

Eficienta epilarilor definitive la barbati depinde de cel putin doua lucruri: culoarea parului, a pielii si cat de mult par si de des exista in zonele de epilat. E cunoscut deja ca, in cazul barbatilor, eficienta scade la 75%-90% daca ne raportam la procentul de fire de par cazute dupa epilari. Ai si par mai deschis la culoare, contrastul cu pielea mai slab, procentele pot fi si mai scazute.

O epilare definitiva barbati Cluj-Napoca, efectuata la salon de personal calificat cu experienta, va insemna mai multe sedinte de epilare, programate in functie de pilozitate si de culoarea parului, a pielii. 6 sedinte la 6-8 saptamani diferenta ar putea fi de ajuns daca nu ai foarte mult par si te ajuta si caracteristicile sale sa scapi de el mai repede. 

Dar s-ar putea sa ajungi la un numar dublu de seturi de sedinte pentru ca ai fire de par mai greu de epilat. Numarul de sedinte il va stabili doar personalul din saloane dupa consiliere si discutii, dupa observarea firelor de par si a pielii. Se vor calibra aparatele cu laser cu trei lungimi de unda folosite si vei avea pana la urma si rezultatele dorite, dar ceva mai greu, mai lent.

Ceea ce trebuie sa intelegi ca barbat despre o epilare definitiva barbati Cluj-Napoca este ca atributul „definitiv” nu inseamna neaparat ca nu vei mai avea niciun fir de par in zona epilata. Va ramane par, e adevarat, dar cel care ramane va fi ca un puf foarte fin care nu se va observa si nu iti va mai face probleme. Si mai e ceva: epilarile definitive la barbati ar putea fi mai problematice si pentru ca discutam de fire de par si radacini mai puternice, cu structura diferita decat cele de la femei.

Barbatii care isi doresc sa mearga la salon ar putea avea si o alta intrebare: de cate ori poti sa te epilezi definitiv cu laser pana sa ajungi sa ai zone cu extrem de putine fire de par? In primul rand, trebuie sa stii ca intre sedintele de epilare trebuie sa treaca ceva timp. Pe o zona nu se poate insista prea mult pentru ca apar si iritatii, cum e normal sa se intample, puful care ramane e decolorat, foarte fin, de cele mai multe ori, si aparatura nu mai are cum sa actioneze asupra radacinilor.

O data pe an sau de cel mult doua ori pe an ai putea sa te epilezi in aceleasi zone daca primele epilari chiar nu au dat rezultatele dorite. Dar incearca sa nu faci exces cu epilarea cu laser in aceleasi zone, pentru ca rezultate mai bune decat obtii prima data, dupa 6-10 sedinte, nu vei avea in alta perioada. Discuta mereu cu personalul din salon si vei primi cu siguranta cele mai bune sfaturi.

Cel mai bine ar fi sa te epilezi definitiv la salon, sa vezi ce efecte are epilarea si sa revii asupra zonelor problematice sau asupra unor parti din zonele problematice la diferenta de cel putin doua sau trei luni, cu alta aparatura, eventual cu alte lungimi de unda. Evita sa smulgi sau sa epilezi mereu cu lama zonele epilate definitiv recent pentru a nu cauza probleme pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *