23 septembrie 2023

Daca ar fi dupa multe doamne si domnisoare, epilarea parului corporal ar trebui sa fie facuta cat mai des posibil pentru ca parul oricum creste si nu ai ce sa ii faci. Inca din cele mai vechi timpuri epilarea a fost o mare problema pentru doamne. Nu aveai cu ce sa te epilezi, foloseai ceara, lumanari, zahar, scoici chiar, fel de fel de creme obtinute din cele mai ciudate substante. Odata cu metodele moderne de epilare si cu aparatura pentru epilare pentru acasa si pentru saloane, epilarile au devenit tot mai accesibile si in ziua de astazi oricine vrea se poate epila cu rezultate excelente.

Mai nou, din ce in ce mai multi barbati constata ca parul lor corporal e totusi mult prea mult in anumite zone si nu arata chiar atat de bine cand e „la vedere”. Asa ca aleg si ei sa se epileze si sa scape cat mai repede de el ca sa arate perfect odata ce se dezbraca pentru a merge la plaja sau la bazin, la piscina. 

Ca si la femei, si la barbati putem discuta despre epilari definitive cu laser, in 6 sedinte sau mai multe, depinde de pilozitate si de caracteristicile firelor de par. Epilarile definitive cu laser la barbati sunt la fel de usoare si de simple ca la femei, nu sunt dureroase, confortul este maxim in timpul procedurilor.

Dar cand va fi nevoie de epilare definitiva barbati Cluj-Napoca? Sunt mai multe situatii cand barbatii vor solicita epilarile definitive. De exemplu, daca lucrezi ca model profesionist, mergi la prezentari de moda, vei dori sa te epilezi definitiv ca sa arati cat mai bine in public. Si daca esti persoana publica si te preocupa aspectul tau fizic mai ales cand se incalzeste si tot mai multe zone ale corpului vor fi expuse te vei epila definitiv.

Alta situatie in care ai putea apela la epilari definitive la salon ar putea fi cea in care parul corporal e in exces in anumite zone, deja te jeneaza, iti afecteaza viata si poate si productivitatea zilnica, si vrei sa scapi de el neaparat. Cu o epilare definitiva barbati Cluj-Napoca la un salon specializat, cu personal calificat, cu experienta multa in utilizarea aparatelor cu laser de mare precizie rezultatele obtinute vor fi de departe cele mai bune.

Se mai poate intampla sa ai efecte nedorite si rezultate foarte slabe de la alte tipuri de epilari si sa fi obosit sa tot incerci sa scapi de parul corporal din zona x sau y. Atunci iarasi te va ajuta enorm epilarea definitiva cu laser la salon. 

Firele de par care raman seamana cu un puf, sunt usor de ingrijit si aproape invizibile, asa ca zona respectiva arata bine si te simti mai bine, nu mai esti atat de stresat cu epilarile. Plus ca vei face si economii considerabile, banii pe care ii ai poti sa ii folosesti pentru alte sedinte de epilare definitiva laser la salon.

Cam acestea ar fi, pe scurt, cele mai comune situatii cand barbatii ar putea merge la salon ca sa solicite epilari definitive laser. Tine minte ca epilarea definitiva cu laser la barbati are o eficienta ceva mai scazuta decat la femei, 75%-90% din parul vizat va disparea si va lasa locul acelui puf despre care am amintit anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *